Зустріч щодо налагодження наукового співробітництва з Державним науково-контрольним інститутом біотехнології і штамів мікроорганізмів - ІМВ НАН України 🇺🇦

17 квітня в Інституті мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України відбулася зустріч провідних наукових установ – ІМВ ім. Д.К. Заболотного НАН України та Державного науково-контрольного інституту біотехнології і штамів мікроорганізмів (ДНКІБШМ).

Представниками від ІМВ ім. Д.К. Заболотного НАН України були: директор Інституту, д.б.н., професор, академік НАН України Микола СПІВАК, а також радник дирекції, д.б.н., професор, академік НАН України Валентин ПІДГОРСЬКИЙ, заст. директора з наукової роботи, д.б.н., ст.н.с. Лариса САФРОНОВА, заст. директора з наукової роботи, д.б.н., ст.н.с. Людмила ЛАЗАРЕНКО, учений секретар, к.б.н. Олена АНДРІЄНКО.

З боку ДНКІБШМ у заході брали участь наступні представники: в.о. директора ДНКІБШМ, к.вет.н., ст.н.с. Віталій БОЛОТІН, заст. директора з інноваційного розвитку та стандартизації, к.б.н., ст.н.с. Станіслав ДЕРЕВ’ЯНКО, к.вет.н., зав. лабораторії імунологічних досліджень Олександр НЕБЕЩУК.

Під час зустрічі, в тісній і доброзичливій атмосфері, обговорювалися шляхи розвитку та поглиблення співпраці між інститутами та можливості спільних фундаментальних досліджень у сфері вірусології та мікробіології. Також колеги з ДНКІБШМ мали нагоду ознайомитися з матеріально-технічною базою ІМВ. Зустріч завершилася підписанням Договору про наукове співробітництво та організацію взаємовідносин між Інститутом мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України та Державним науково-контрольним інститутом біотехнології і штамів мікроорганізмів. Предметом договору стало встановлення та розвиток взаємовигідного співробітництва в галузях, що становлять взаємний інтерес, ефективне використання наукового, методичного та кадрового потенціалів сторін з метою поглибленого вивчення мікробної біотехнології і штамів мікроорганізмів.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *