Інститут представляв для дегустації продукти функціонального харчування: ферментований буряковий напій, квашену капусту, хліб на заквасці із лактобактерій.
Ресторан сповідує ідеї національної української культури та кухні, співпрацює з національними крафтовими виробниками продуктів, впроваджує сучасні креативні рішення, популяризує українські бренди у світі, що стало запорукою успіху в Україні та за кордоном.
Співвласниця ресторану Лілія Почкун – керівник проекту Borsch to go, відкриває світу Україну через смак нашої кухні, зокрема борщу в сучасній інтерпретації.
В ході зустрічі обговорювалися можливі напрямки використання представлених продуктів у діяльності ресторану, як в Україні так і за кордоном, а також можливість адаптації технологій виробництва під потреби та креативні ідеї рестораторів.
Наприклад, неординарною виявилася подача функціонального продукту у баченні працівників ресторану. За декілька хвилин із представленного бурякового напою креативний бармен створив коктель, абсолютно новий продукт, що має дуже гарний вигляд та оригінальний смак.
Натхненна команда ресторану, тепла затишна атмосфера, цікавість до наукових розробок Інституту – все це викликає бажання працювати у творчому тандемі науки та бізнесу. Сподіваємося на плідну співпрацю, отримання гарних результатів на користь України та для популяризації українського у світі.
https://glek.choiceqr.com/
0 коментарів