Вітаємо співробітників з науковою публікацією у високорейтинговому виданні - ІМВ НАН України 🇺🇦

Наукові співробітники лабораторії інновацій та трансферу технологій Ірина Скороход і лабораторії біологічних полімерних сполук Максим Хархота опублікували статтю у журналі   European Food Research and Technolog , віднесеному до другого квартиля (Q2, IF=3.4):

Skorochod, I., Erdenetsogt, U., Dondov, B., Kharkhota, M. Phenolic compounds profiles of different barley varieties under the action of nanocomposite complex bacterial preparation Azogran in conditions of abiotic stress. Eur Food Res Technol (2024). https://doi.org/10.1007/s00217-023-04460-1


0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *