17–18 жовтня 2024 р. відбувся ІІ-й Форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» організований Національним університетом харчових технологій та Київською обласною державною адміністрацією. В рамках виставки, що супроводжувала роботу форуму прийняло участь понад 30 підприємств із різних куточків України.
Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України також прийняв участь у заходах цього форуму. В рамках форуму проводилася виставка-дегустація крафтових виробників. Були представлені продукти функціонального харчування, виготовлені на основі пробіотичних бактеріальних заквасок, а також інші, розроблені науковцями Інституту, мікробні препарати. Ферментований буряковий напій, квашена капуста, житній хліб на заквасках – смакували відвідувачам виставки та викликали зацікавленість крафтових виробників.


0 коментарів