19-22 березня 2024 року у Кельні проходила виставка Anuga FoodTec, яка є провідним ярмарком постачальників на світовому рівні, що об’єднує широкий спектр напрямків у галузі виробництва харчових продуктів. Кожні 3 роки Anuga FoodTec стає важливим місцем зустрічі виробників інноваційних розробок і зацікавлених у таких розробках спеціалістів всесвітньої індустрії харчових продуктів і напоїв та її постачальників.
Завдяки консорціуму Enterprise Europe Network Ukraine, що об’єднує представників бізнесу, державних установ та наукових організацій, українські інноватори мають змогу брати участь у виставці у форматі company mission.
В рамках цього заходу п’ять українських команд мали можливість представити інноваційні технології та продукти на міжнародному рівні.
Одним з членів нашої делегації був Курдиш Іван Кирилович, завідувач відділу мікробіологічних процесів на твердих поверхнях, який представляв Інститут мікробіології та вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України.


Він поділився інформацією про біотехнологічні розробки науковців нашого Інституту, а також зробив доповідь “Prospects of the application of the complex bacterial preparation «AZOGRAN» in organic plant farming”.
У доповіді повідомлялося про переваги, складові, форму і особливості застосування комплексного бактеріального препарату «АЗОГРАН», який забезпечує підвищення врожайності сільськогосподарських культур, поліпшення росту й розвитку газонних трав, декоративних, квіткових, хвойних та інших рослин.
0 коментарів